Volkstuin van Bemar

Wrap met spitskool en gehaktvulling

wrap spitskoolvulling

wrap spitskoolvulling

vulling wrap

Nodig:
  • 3 ons gehakt[ evt gekruid]
  • 600 gr spitskool in dunne reepjes gesneden
  • massalapoeder, 1 thee lepel, of naar smaak wat meer
  • olijfolie
  • smeerkaas of crème fraîche
  • wraps
  • kleine rode peper in kleine stukjes gesneden
  • 1 grote ui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 tomaten in blokjes gesneden
  • 1 rode puntpaprika in reepjes gesneden
  • geraspte kaas
  • ananas

Bak het gehakt rul in de olijfolie, breng het evt op smaak met peper en zout . Fruit in een andere koekenpan het uitje met de knoflook en het pepertje glazig. Voeg de spitskool, de paprikareepjes en de tomatenblokjes toe en fruit dat mee.Als de spitskool wat geslonken is, voeg je de massala toe. Voeg de dan het gehakt toe wok alles goed gaar.Voeg op het laatst de ananas toe.

Verwarm de wraps zoals op de verpakking staat beschreven, besmeer ze dan met smeerkaas of met crème fraîche en vul ze met het gehakt-spitskool mengsel. Bestrooi ze nog met wat geraspte kaas. Rol op en eet smakelijk!

Lekker snel klaar