Afgelopen week hebben wij de sleutel van onze nieuwe woning gekregen. We gaan naar een appartement op de 10-e etage verhuizen met een prachtig uitzicht. Het uitzicht is aan de ene kant op een drie rivierenpunt van de Lek, de Maas en de Noord. aan de andere kant kijken we richting Rotterdam en over onze gemeente Ridderkerk. We zijn druk bezig met klussen, inpakken en alvast met ieder ritje vast wat dozen mee verhuizen. Voor de grote spullen komt de verhuizer.Een verhuizing is ook altijd goed om weer eens kritisch naar alle verzamelde spullen te kijken, er zijn al ettelijke dozen richting kringloop gegaan.

Tussen de bedrijven door gingen we nog even naar de tuin om de gezaaide tuinbonen water te geven en de citroen af te dekken met vliesdoek. Hij staat weliswaar in de kas, maar voor de komende nachten wordt vorst voorspeld, dus ik neem het zekere voor het onzekere. Bij de tuinbonen zijn de eerste groene puntjes te zien.Het was ijzig koud op de tuin, dus we waren snel weer weg.

Onze dochter en schoonzoon zijn op vakantie in Zuid Afrika. Onze dochter schrijft  op haar website reisverslagen.Het verslag van Zuid-Afrika zal snel volgen als ze weer thuis zijn, voor wie interesse heeft: Romyopreis.nl .Wij passen op hun 2 poezen, zij komen al jaren bij ons logeren en voelen zich direct helemaal thuis. Nu staan er overal verhuisdozen in huis,die vinden ze reuze leuk en zitten er pontificaal in.

2 Replies to “Verhuizen”

Leuk als je een reactie achterlaat!