Vorig jaar oktober kregen we de verwaarloosde tuin achter ons erbij. Nu zijn we een jaar verder en kijken we terug op een jaar hard werken. Vooral mijn man heeft echt veel werk verzet, alle zware klussen kwamen op hem neer. In het voorjaar werd ik geopereerd aan mijn hand en kon een aantal weken niets doen, daarnaast pasten wij  toen nog 2 dagen op onze kleindochter, die wel mee ging naar de tuin,maar ik kon dan toch niets doen.Nu ben ik weer geopereerd aan mijn hand en mag weer een aantal weken niets doen. Weer komt al het zware werk van het winterklaar maken van de tuin op mijn man neer. Ik wil hem een groot compliment geven voor zijn harde werk. Hij maakt er altijd grapjes over dat ik een beetje “loop te klootviolen met mijn viooltjes en hij al het werk doet”, maar dit seizoen was dat vaak echt wel zo. Ik heb de beplanting gedaan en de oogst, maar het slopen, opbouwen, straten, spitten,verticuteren, freezen en afvoeren kwam op hem neer, daarnaast bleef hij eindeloos onkruid weghalen, soms zelfs liggend in het gras vanwege zijn rug ☺.Ik heb daarom groot respect voor hem en dat mag ook wel eens benoemd worden, Ben !

One Reply to “de “nieuwe tuin” bestaat 1 jaar”

Leuk als je een reactie achterlaat!