Afbeeldingsresultaat voor kerst tuin

Met de feestdagen in het vooruitzicht en het regenachtige weer nu, is er bij ons geen activiteit meer op de tuin.Vanmorgen zijn we nog even wezen kijken, wat kruiden voor de kerst geplukt en sla uit de kas geoogst voor stamppot vanavond.Ook wat bleekselderij mee naar huis genomen om soep mee te gaan maken.Heb ik nog nooit gedaan maar omdat die bleekselderij er nog zo mooi bijstaat, moet ik er nog wat mee gaan doen, vind ik…….

Momenteel ben ik bezig de website bij te werken met beschrijvingen van planten en bomen.Ik voeg foto’s toe van afgelopen jaar.Het is best veel werk maar leuk om te doen.

De bestelling voor de zaden voor 2019 ligt klaar.Ik kan bijna niet wachten tot het weer voorjaar is! Positief feit is dat het morgen alweer de kortste dag van het jaar is, daarna gaan de dagen al weer lengen.

Als kerstgeschenk kreeg ik al twee boekjes die ik volgend tuinseizoen veel hoop te gebruiken.Het ene boekje gaat over de soorten bijen en hommels die in Nederland voorkomen en de planten die zij graag bezoeken. Daarnaast een boekje over insecten.In onze tuin kom ik soms beestjes tegen die ik nooit eerder zag en waarvan ik ook niet weet wat het is.Het lijkt mij leuk die een naam te kunnen geven en te weten wat het doet, nuttig of niet….

Ik wil jullie, als mijn abonnees, fijne feestdagen toe wensen en een gezond en groen 2019 .Ik hoop dat de blogs van afgelopen jaar jullie plezier en of inspiratie hebben gegeven en dat jullie mij in 2019 blijven volgen.Heb je tips voor mij, aarzel niet die te melden☺…….

Je kunt mij ook volgen op Instagram De foto’s die de meeste likes kregen zie je hieronder:

Cosmos bipinnatus
bloemen in de tomaten

2 Replies to “Feestdagen”

Leuk als je een reactie achterlaat!