Daten 3

Ik weet dat sommigen van jullie uitkijken naar het vervolg van mijn date avonturen. Kreeg al berichtjes van: En??En??

 

 

 

 

 

 

Korte update dan maar:

Date 3. Na twee en halve week appen, spraakberichtjes sturen en uiteindelijk elkaar bellen, lukte het eindelijk een afspraak met elkaar te maken in onze beider drukke agenda’s.Afgelopen woensdag spraken we af bij Van de Valk hier in Ridderkerk.Hij moest een half uurtje rijden, ik nog geen 10 minuten.

Na de twee eerdere ervaringen sprak ik mijzelf toe :”ik maak me niet druk dit keer. Ik zie wel.” Stiekem maakte ik mij wel druk natuurlijk want het contact wat we hadden was wel erg leuk en ik hoopte dat het niet mis zou gaan. Toen hij zijn auto naast mijn auto parkeerde en uitstapte wist ik dat het dit keer wel goed zat. Ik vond hem op zijn profielfoto leuk maar in het echt meteen ook. We dronken twee en half uur koffie en spraken zonder dat er enge stiltes vielen.Hij was aardig, geïnteresseerd, grappig en nog meer. Het klikte, we willen elkaar weer zien. Het is te vroeg om er hier meer over te zeggen maar in het weekend zie ik hem weer! In mijn buik fladdert heel voorzichtig iets rond☺Jullie snappen nu  dat ik weinig tijd heb om al jullie blogs te lezen………..

15 gedachten over “Daten 3

  1. Een fijn weekend gewenst in ieder geval wat het ook brengen mag. Het is in ieder geval een ervaring die je opdoet maar ik hoop op meer voor je. Maar blijf voorzichtig.

  2. Dat leest alvast veelbelovend. De toekomst zal het uitwijzen en geduld is een mooie deugd, maar de start is al mooi en dat nemen ze jullie niet meer af.
    Een prettig WE

  3. mogge Margriet
    dat is een sloot koffie geweest
    ben blij voor je dat het goed lijkt
    ook al hoorde ik onlangs in het nieuws veel over ellende in die dating apps
    ik wil maar zeggen , pas op

    geniet de dag

Wat leuk als je een reactie achterlaat! Ik moet hem wel even goedkeuren dus je ziet hem niet meteen staan!