Dank u, Sinterklaasje!

Al vroeg ging dit jaar de bel

Een cadeau van de Sint, dat was er al snel!

Openen mocht ik het nog niet

Pas op 5 december volgens instructies van Piet

Een boek met rijm viel mij ten deel

Sint had gelezen in mijn blogs, heel veel.

Dank u Sinterklaasje, voor het geschenk

Als ik bonen en radijs pluk, weet dat ik dan aan u denk.

Ook al doe ik niet meer aan moestuinieren

In pot op balkon zal het mij ook plezieren!

Met dank aan Melodyk die deze actie organiseerde! Het was leuk een surprise te maken en er een terug te krijgen!

PS regelmatig krijg ik van jullie reacties dat je niet kunt reageren of een of andere foutmelding krijgt. Vandaag heb ik mijn thema gewijzigd naar een WordPress thema. Even afwachten of dit het verbeterd……

PSS inmiddels heb ik via de mail van MizzD bericht gekregen dat zij juist nu niet meer kan reageren. Ik heb nog geen idee hoe dat komt, maar heb komende 3 dagen geen tijd om er naar te gaan kijken. Als je wilt kun je mij ook mailen als je een probleem ondervindt.

8 gedachten over “Dank u, Sinterklaasje!

  1. ha die Margriet
    een mooi kadoo viel jou ook ten deel , ja de Sint doet het leuk en goed met dat spel en surprise via Melody

    ik kan wel reageren , maar krijg geen melding van een nieuw blog hier ?

    • Ik heb even geen idee Karel wat er allemaal even niet werkt, maar ook niet veel tijd deze week om het uit te zoeken. Dus ik heb mijn oude thema terug gezet en vandaar dat je weer kunt reageren

  2. Pingback: Laatste uren | Melodyk

Leuk als je een reactie achterlaat!