De zon

Wat moesten we hem vaak missen dit jaar, het was een echte kwakkelzomer.Soms heet maar over het algemeen normaal Nederlands weer hoorde ik een keer op tv. We waren verwend met al die warme zomers de laatste paar jaar.

Als je hoog woont, krijg je het weer goed mee. Buien zie je van verre aankomen, is het mistig, zie je niets. Als het helder is, genieten we iedere dag van de zonsondergangen. Sommige niet echt bijzonder, andere dagen spectaculair.Ik kan er echt van genieten van die uitzichten. Soms maak ik snel een foto met mijn telefoon en stuur hem door naar de familie. Meestal delete ik ze daarna ook weer.

De zon komt aan de andere kant van het gebouw op, dus de zonsopkomst zien we niet.

Deze week zag ik een photochallenge van Satur9. Die challenge gaat over de mooiste zonsopkomsten en zonsondergangen. Voor de challenge heb ik er nog wel een paar te showen. Dus bij deze. Geniet ervan………

juni 2021
Juni 2021

[metaslider id=”13772″]

oktober 2021

[metaslider id=”13769″]

Tot slot nog een paar weer foto’s als bonus……..

[metaslider id=13758 cssclass=””]

21 gedachten over “De zon

Leuk als je een reactie achterlaat!