en ’t is 2020……

horloges uit de oude doos, waaronder de zakhorloges van opa’s

’t Is alweer 2020. Soms zou ik de tijd wel eens even stil willen zetten, net als op de oude horloges op de foto.De tijd gaat zo snel………

Na vanmorgen de kerstspullen opgeruimd te hebben en het huis schoon gemaakt te hebben, is de decembermaand echt achter de rug.Een nieuw jaar, nieuwe plannen voor weer 12 maanden lang!

Ik zal snel eens gaan beginnen om mijn zadenbak leeg te halen en te kijken wat ik nog moet gaan kopen.Ik heb veel zaden zelf gedroogd en nog best wel wat over van afgelopen jaar. De planning van de tuin moet ik ook nog maken, dit jaar in verhoogde bakken.Ik heb er weer zin in!

Ik hoop dit nieuwe jaar weer mooiere foto’s te maken, weer leuke blogs te schrijven over onze tuin, de kleinkinderen en andere dingen die soms op mijn pad of in mijn gedachten komen. Ik vind het altijd leuk als een van jullie reageert, dus blijf dat in 2020 vooral ook doen!

Voor jullie, al mijn lezers en volgers, bekenden en onbekenden, een gezond, gelukkig, voorspoedig en groen nieuwjaar!

10 hoog uitzicht op de Nieuwe Maas en Krimpen aan de Lek

9 gedachten over “en ’t is 2020……

  1. De kerstspullen ruimen wij in België maar op na Driekoningen , morgen dus. Ik wens je een gelukkig 2020 met veel gezellige momenten. Veel tuinplezier tijdens het nieuwe jaar

    • Driekoningen zal vast in Nederland ook wel gebruikt worden, maar hier in het Westen van het land niet.Jij ook veel tuinplezier en dat we maar weer mooie foto’s kunnen maken.

  2. Hier moet het pruimen wachten to na 17 januari dan gat het verband er af en kan i misschien terug de natuur in.Een spikslinter nieuw blad wacht op je verhaal en foto’s.Fijn 2020

  3. Mijn voortuin is op het zuiden. Hier een foto van een stukje voortuin op 2 januari 2020. Er zijn bollen (tulp, hyacint, krokus, blauw druifje, krokus) in de tuingrond geplant, afgedekt met stro en tuingrond. Hallo Sjef Je hebt een geweldige site; zelfs voor een beginner net als ik. Alles is duidelijk te begrijpen. Ik heb er erg veel plezier in en dankzij jou kan ik het bijna niet meer bijhouden met het verspenen van mijn plantjes. Dank je, met vriendelijke groet Geer ps ik hoop wel dat straks alles zijn zaden weer afwerpt. mocht dat zo zijn laat ik het je weten.

  4. Hier ook alles opgeruimd op Nieuwjaarsdag. Lekker fris het nieuwe jaar in. 🙂

    Wat een mooi uitzicht heb je vanaf het balkon, Margriet. Veel plezier met de planning voor het nieuwe jaar.

  5. Weer een nieuw jaar aangebroken hoop dat ik nog veel leuke stukjes kan lezen van mijn dochter ik geniet er iedere keer weer van groetjes Ma

Leuk als je een reactie achterlaat!