WordPress hocus pocus

Gisteren postte ik een blog over macrofotografie. Ik zag vanmorgen dat jullie allemaal een oud blog bekeken hadden. Ik ben geen expert met de computer maar blijkbaar tovert WordPress een oudere pagina tevoorschijn als ik een zelfde tag gebruik of als de titel op die van een ander blog lijkt Geen idee, het is hocus pocus voor mij. Ik zal de foto’s nog een keer plaatsen, met excuses voor het ongemak ☺☻

Macrofotografie

Ik maak veel foto’s en soms met de macrolens. Deze foto’s maakte ik afgelopen week en omdat ik ze toch heb, laat ik ze ook maar zien.Binnenkort ga ik een workshop volgen aan de Zeeuwse kust over macrofotografie en ik hoop daar weer wat meer van te leren….Tips van jullie die ook fotograferen zijn altijd welkom!

Aardbeimais

Deze siermais was ik even vergeten, ik dacht dat ik suikermais had geplant.De mais is nog niet goed rijp,maar leverde wel een leuk plaatje op

Varenblad

Passiebloem

Insecten

Bloemen

6 gedachten over “WordPress hocus pocus

Leuk als je een reactie achterlaat!