De laatste dag van……

Oudejaarsdag, de laatste dag van 2023. De laatste dag van wat ik nu wel kan zeggen, gewoon een rot jaar.

Waar ik in andere jaren op oudejaarsdag een blog schrijf over het beste van het jaar wat voorbij is, de mooiste foto’s, populairste berichten, nou ja van dat alles. Dit jaar begon ik steeds weer maar ik kon er niets leuks van maken. Niet dat ik niets leuks mee maakte maar toch overheerst op deze laatste dag een gedeprimeerd gevoel.

Frisse neus

Ik had mijn kleindochter die bij mij had gelogeerd thuis gebracht. De zon kwam een beetje door het grijs heen toen ik langs de Wevershoek reed. Wevershoek is een natuurgebiedje in de buurt en ik besloot te stoppen en een wandeling te gaan maken. Alsof iedereen al aan de oliebollen zat, ik kwam niemand tegen. Het was toch even lekker, wind door de haren en lucht in mijn hoofd.

Wens

Ik wens jullie al het goede, veel gezondheid en geluk in het nieuwe jaar!

Dank voor jullie bezoeken aan mijn website, ook al heb ik geen volkstuin meer en schrijf ik niet over allerlei spectaculaire dingen. Jullie bleven trouw komen en lieve reacties geven. Veel dank daarvoor!

Ik sluit af met de hoop dat 2024 weer een beter jaar voor mijzelf wordt.

19 gedachten over “De laatste dag van……

  • Dank je wel Gwen. Maakt niet uit hoor. Ik ben zelf ook vaak laat met lezen en soms kom ik er gewoon helemaal niet aan toe. Ik ben tegenwoordig een stuk drukker dan een jaar geleden☺

 1. Ja, dit was een pittig jaar voor jou. ‘Het is nog nooit zo donker geweest of het zal weer licht worden’ zei mijn moeder eens tegen me en toen was het leven heel zwaar voor me. Maar ze had gelijk, het werd weer licht alhoewel het wel even duurde. De tijd is je vriend, Margriet.

 2. Die laatste zin hoop ik vurig met je mee. Dit was het jaar van grote knopen, het vraagt tijd om te wennen aan de situatie. De tijd is vaak het beste maatje. En die gaat gewoon verder in 2024. Nieuw jaar, nieuwe hoop.

 3. Margriet , mooi nog even jou verhaal over het afgelopen jaar moeilijk jaar. Je bent een moedig mens en jij komt er wel 2024 wordt jou jaar. De een deur gaat dicht en een andere deur gaat open. Liefs Ria.

 4. Lieve Margriet,
  In 2024 kruip je uit deze put
  Je bent een mooi mens
  Staat voor iedereen klaar
  Je kies voor jezelf en dat is nu even lastig
  Het nieuwe jaar brengt nieuw licht
  Vandaag liet de zon zich al even zien aan je
  Tot gauw 😉

 5. Het was in ieder geval een zeer leerzaam jaar voor jou… een jaar waarin je moest zoeken naar de weg die beter bij jou zou passen. “Alle begin is moeilijk”…, een spreekwoord dat zeker dit jaar op jou sloeg maar je sloeg je er wel dapper doorheen en liet je niet van de wijs brengen. Iets om heel trots op te zijn!

  You go girl op naar een mooier jaar!;

Leuk als je een reactie achterlaat!