Paaseitjes en aardbeien

Vanmorgen kwamen de kleindochters paaseieren zoeken op onze tuin. Volgens zoon was dat leuk omdat het zoekgebied groter is dan hun achtertuin. Het was natuurlijk ook geweldig weer en om half 10 waren ze al present.

Het was inderdaad heel leuk, met name de oudste rende kriskras door de tuin, helemaal opgewonden. Beiden hadden een mandje bij zich. De gekookte eieren, waarvan ik er ook 10 in de tuin had verstopt, bleven liggen, die waren niet interessant ☺. De jongste had het toch ook snel door en vond de gekleurde chocolade eieren ook.

de buit is binnen

Oudste kleindochter had al een paar maal gevraagd wanneer ze aardbeien mocht plukken. Zoals vorig jaar drapeerde ik een doosje aardbeien van de supermarkt om de aardbeienplanten. Ze had het niet door en “plukte”enthousiast…..Er zullen nog veel bakjes volgen, verwacht ik.

Auteur: Margriet

Mijn naam is Margriet, mijn hele leven houd ik al van tuinieren.Sinds wij verhuisden naar een appartement zijn mijn man en ik een volkstuin begonnen.Toen we hem kregen was het een en al distel,paardenbloem en heermoes wat er groeide.Beetje bij beetje hebben we de tuin gevormd. We tuinieren zonder bestrijdingsmiddelen en zonder spitten.

5 gedachten over “Paaseitjes en aardbeien

  1. lievesgarden zei:

    Leuk zeker ? Ons kleinkinderen komen deze namiddag paaseieren rapen. Ik zie er al naar uit.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: