Wat zie je erin?

Op tv zag ik dat iemand een chipje in de vorm van een cavia voor 420 euro heeft verkocht op marktplaats. Nu is er een gember in de vorm van een kameel te koop met als hoogste bod inmiddels 3040 euro. Steeds meer gembers worden te koop aangeboden, waarbij je met enige fantasie er een eenhoorn oid in kan zien.Maf toch dat er mensen zijn die fikse bedragen bieden voor zoiets?

De gember hieronder oogstte ik vorig jaar uit de kas. Ik heb er nooit op gelet of ik er een dier oid in kon zien.Wat zie je erin, ik niets…..

Rare winterpeen

Zelf haalde ik laatst een winterpeen uit de grond met een rare vorm.Ik maakte er toen een foto van en stuurde hem als grap naar de kinderen. Misschien moet ik die ook eens te koop aan bieden? Misschien levert hij in deze dagen ook wel wat op als bv een sinterklaas surprise……..

Emoji, Emoticon, Icoon, Glimlach

9 gedachten over “Wat zie je erin?

  1. Ik denk echt wel dat je die peen goed had kunnen verkopen.. zulk soort foto’s zijn erg populair op de sociale media volgens mij. Maar ja.. nu kunnen ze hem hier al gratis ‘pikken’..! hahahaa! Een chipje in de vorm van een cavia? een chipje! als je niet oppast breekt dat toch? sjeee.. daar ga je toch niet zoveel geld voor betalen?

    Psje.. ben nog steeds razend nieuwsgierig wat je in die prei vond.. je laat de spanning wel hoog oplopen hoor..! 😆

    • Het is maar wat de gek ervoor geeft hè….En inderdaad je zult het chipje breken als je hem net gekocht hebt, haha. Ik ben ook benieuwd wat iemand er dan mee doet, met zo’n cavia chipje… Het vervolg van de prei zit nog in de pijplijn, maar vraagt wat research en ik heb niet zoveel tijd op het moment.Maar ik beloof dat het komt☺

Leuk als je een reactie achterlaat!