Wintertijd

Dit weekend gaat de wintertijd weer in, een teken dat het echt gedaan is met de zomer.De klok gaat weer een uur terug.

Afgelopen dagen waren toch nog heerlijk op onze tuin.In de zon haalde de thermometer de 20 graden nog een keer!Het is heerlijk dan bezig te zijn en drie dagen achtereen aten we nog lekker buiten aan onze picknicktafel.

We zijn nog druk bezig geweest met de tuin verder te herinrichten in het deel waar eerst de kruidentuin was.Alles wat verplant moest worden, staat op zijn nieuwe plek.Een nieuwe rand tegels werd gelegd waar de erfscheiding nu is.Nu moet er nog een hek op geplaatst worden en dan zijn we klaar en is de tuin nog maar plm 300 m2.

Kleur

Door het zachte weer staat er nog genoeg in bloei en is er best nog wat kleur te zien.Ook beginnen de bladeren te verkleuren.Zo wordt het blad van de bosbessen en het krentenboompje mooi rood.Van de witte cornoelje is het blad al af en de vuurrode takken springen echt in het oog.

rood blad aan de bosbessen
krentenboompje
krentenboom

Final Tiles Gallery id=21 does not exist

Callicarpa, schoonvrucht

De Callicarpa steelt op dit moment de show.De struik hangt vol met paarse besjes.Hij staat er voor het derde jaar en is inmiddels plm 2 meter hoog.Het blad is nog niet gevallen, maar als dat straks er wel af is, vallen de besjes nog meer op.De vogels eten de besjes niet.

Ik hoop dat we nog wat mooie dagen krijgen komende week, zodat we alles klaar hebben voordat de echte wintertijd aanbreekt.

Leuk als je een reactie achterlaat!