Zomaar een knoflookbloem

Alweer een paar weken terug oogstte ik de knoflook omdat ze in knop begonnen te schieten. De bloemknoppen nam ik ook mee en wilde ze eigenlijk gaan gebruiken in een gerecht.Maar al snel zag ik dat ze steeds verder open gingen. Zomaar op het balkon, zonder water……..

Toch mooi, zomaar een knoflookbloem!

Auteur: Margriet

Mijn naam is Margriet, mijn hele leven houd ik al van tuinieren.Sinds wij verhuisden naar een appartement zijn mijn man en ik een volkstuin begonnen.Toen we hem kregen was het een en al distel,paardenbloem en heermoes wat er groeide.Beetje bij beetje hebben we de tuin gevormd. We tuinieren zonder bestrijdingsmiddelen en zonder spitten.

5 gedachten over “Zomaar een knoflookbloem

  1. Lieve zei:

    Die laatste foto is prachtig. Nog nooit gezien. Kweek jij je look zelf? Welke soorten groeien er in jouw tuin? Ik heb nog nooit look gekweekt en zou er volgend jaar mee willen starten. Prettige week.

  2. hetty zei:

    Het is zonde om deze bloemen op te eten Margriet! Mooi gefotogafeerd.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: