Volkstuin van Bemar

Fleur

Onze tweede kleindochter is over een paar weken 1 jaar. Ze was nog steeds niet mee geweest naar de tuin.Het kwam of niet uit met slaapjes of vervoer of het weer.Vandaag was het zover.

Wat een indrukken voor zo’n kleintje.Ze kroop enthousiast over het gras, voelde aan alles en wilde ook wel stokjes enz proeven, maar met haar speen eenmaal  in haar mond liet ze dat gelukkig achterwege.Al snel waren haar handen en knieën lekker vies ! Welkom Fleur, in de wereld van tuinieren.Ik hoop dat ze op een dag net zo enthousiast is als haar zus Lieke en ook opbelt of ze aardijen en operten mag komen plukken…….

Met opa ging ze naar de haan kijken een stukje verderop, die vond ze helemaal leuk en daar stond ze boe tegen te zeggen.

Zoals de afspraak met haar vader en moeder is, plaats ik alleen foto’s waarop ze niet goed herkenbaar is.

 

bty

bloemen leren ruiken

bty

 

2 gedachtes aan “Fleur

  1. Anneleen Bert

    Zalig stukje om te lezen, en wat een leuke naam heeft ze ook. Mijn nichtje vraagt steeds om eitjes te gaan rapen als ze komt, maar verder is er geen interesse.

  2. Margriet Auteur van bericht

    Met die naam kan het niet anders dat ze van bloemen houdt! Jij krijgt de zaden binnenkort, ik vergeet steeds een postzegel te kopen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: