Honderden foto’s van 1 tuin

Altijd als we naar de tuin gaan,neem ik mijn fototoestel mee of maak ik foto’s met mijn telefoon.Resultaat is dat ik honderden foto’s heb van de tuin. Sommige de moeite waard, andere niet. Hieronder daarom vandaag zomaar een greep uit de foto’s van afgelopen weken.Omdat ik ze toch heb……en ook wat weg moet gaan doen!

stukje tuin in de ondergaande zon
stukje tuin in de ondergaande zon
zoveel komkommers dit jaar, in de kas en buiten
mir
mirabelis
goudbes
goudbes
appeltaart in wording, de goudreinet
james grieves
stoofpeer Gieser Wilderman
Stoofpeer
pompoen Ushiki kuri
goudsbloem staat door de hele tuin
uit het snijbloemenmengsel, maar ik ken de naam niet
mombretia
cosmea
snijbloemenmengsel
tomaat sweet million
dille in bloei
zinnia
zinnia
atalanta op de dropplant
jongste kleindochter is tomaten aan het plukken, dat ze eerst rood moeten zijn, snapt ze nog niet
de oudste snapt het wel….

Gisteren was oppasdag en zijn we van alles gaan plukken.Na het plukken thuis pastasaus met de oudste gemaakt, die ze zo lekker vond dat ik de kom weg moest zetten………Anders had ze hem zo leeg gelepeld. Recept basis pasta saus

En zo ligt de moestuin er vanmiddag bij.Er waren wat lege plekken waar ik afgelopen week prei heb gezet en nog wat sla gezaaid heb.

5 gedachten over “Honderden foto’s van 1 tuin

  1. Prachtig zo’n tuin.Ik heb dit jaar massa kersen gehad en nu een massa pruimen.Heb ze aan iedereen uit gedeeld.Van die boom die bijna op is, heb ik 50 kilo pruimen kunnen plukken.Heb fruitleer ,confituur en pruimen op cognac ge.maakt Nog hangen er veel aan de boom.

Wat leuk als je een reactie achterlaat! Ik moet hem wel even goedkeuren dus je ziet hem niet meteen staan!