Zelfportret

Ik had gezegd dat ik mee zou doen met de challenge van Saturnein. Het thema van deze week: zelfportret.

Alhoewel ik veel foto’s maak, in mijn tuin, als we ergens heen gaan en van de kleinkinderen, maak ik nooit een foto van onszelf. Af en toe eens een selfie met de telefoon met een van de kleinkinderen.

Om mijzelf in vol ornaat op mijn blog te zetten, daar ben ik niet zo van. Ik vond een aardige site om foto’s wat op te leuken. Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik gek ben op mijn kleinkinderen, ze betekenen alles voor mij. Dit ben ik dus met drie van de, sinds kort 4, kleinkinderen:

Fleur
Aaron
Lieke

Met alledrie zit ik een ijsje te eten, iets wat vaste prik is als ze er zijn. Al heel klein weten ze dat als ze hun middagdutje gedaan hebben we ijs eten. Allemaal zijn we er gek op!

alsof we in Brugge waren……Of in het museum hingen. Grappige dingen kun je met je foto’s op deze site………

Afgelopen zaterdag kreeg ik deze van kleindochter Lieke. Ze noemen mij allemaal oma Bloem[ vanwege de tuin] en ze maakte mij met bloem, lucht en gras.

20 gedachten over “Zelfportret

  1. Nou Oma Bloem… je hebt het prachtig opgepakt en ingevuld en ja die fotofuniasites zijn inderdaad erg leuk… maar ja 4 kleinkinderen is natuurlijk pure rijkdom he, geniet ervan! neem er maar een ijsje van mij op, oh nee 4 natuurlijk 😉

  2. Ik ken die site.. heb er al héél veel gebruik van gemaakt om er leuke persoonlijke verjaarsgroetjes, maar ook herdenkingsplaatjes en zo mee te maken voor op m’n blog. 🙂 Dit is ook een leuke invulling van zo’n blog-uitdaging.
    Maar het werkstuk van je kleindochter spant de kroon.. helemaal YOU! 🙂

Wat leuk als je een reactie achterlaat! Ik moet hem wel even goedkeuren dus je ziet hem niet meteen staan!