Buiten-Sinterklaas

Afgelopen zondag kwamen Sint en zijn Pieten op het adres van onze zoon en schoondochter. Vol verwachting wachtten de drie kleinkinderen hen op. Door de omstandigheden vond de audiëntie, net als vorig jaar, plaats in de tuin. Dat mocht de pret helemaal niet drukken, deze kleintjes zijn zo jong dat ze niet anders weten.

Het is alleen al een feest die bekkies te zien als ze netjes op de stoeltjes voor de Sint zitten. De jongste van twee zag hen voor het eerst,maar erg onder de indruk was hij er niet van, terwijl wij allemaal hadden verwacht dat hij weg zou kruipen op schoot van papa of mama of hard zou gaan huilen☺

De oudste heeft net afgelopen week haar eerste wiebeltand verloren en dat gat moet geshowd worden aan Sint, de andere kleindochter doet haar grote zus na, zo schattig……….

Aan Sinterklaas wordt meteen verklapt dat de tandenfee echt niet bestaat!!! Hilarisch toch ☺

Nadat Sinterklaas uit het grote boek had verteld en we met het voltallige familie koor twee Sinterklaasliedjes ten gehore hadden gegeven, vertrok het gevolg weer naar het volgende adres. De Pieten hadden de cadeaus verstopt en toen de kleintjes die gevonden hadden, kon het leukste beginnen:

Scheuren en uitpakken……….

16 gedachten over “Buiten-Sinterklaas

  1. Leuk en save dat het buiten kon gebeuren. De Sint heeft veiligheidshalve ons sinterklaasgeschenk direct afgegeven (stond aan de schouw)bij de ouders..

  2. Een mooie buitenoplossing! Hier hebben we het moeten missen, ik heb er nog spijt van dat ik die verraste en beetje angstige gezichtjes moest missen. Jouw kleinkindjes voelen zich duidelijk op hun gemak

    • In ons dorp is de intocht ook niet doorgegaan, voor Corona kwam hij hier per boot aan, bijna naast ons huis. Heel jammer allemaal voor al die goedgelovige kleintjes

  3. Toch leuk dat het zo kan.. al zagen wij vroeger de Sint nóóit thuis en hadden we desondanks tóch een geweldig feest altijd hehe. Maar Sint en Piet bij je thuis, dat is wel echt iets magisch natuurlijk.. geweldig! Die kinderkoppies vertellen álles..!

    • Nee bij ons thuis kwam ook geen Sint of Piet. Er werd hard op het raam gebonkt en dan stonden daar de cadeaus in een juten zak. Maar dit is evengoed leuk, ik genoot ervan.

Leuk als je een reactie achterlaat!