Nog even na genieten

Het regent momenteel hard hier in Ridderkerk en de sneeuw verdwijnt snel, voor zover ik dat kan zien vanuit mijn rolstoel☻

De sneeuwperiode is voor mij wat minder leuk geëindigd. Desondanks heb ik de laatste week van de mooie omgeving genoten. De foto’s die ik hierdoor kon maken zijn een mooie herinnering.Ik neem jullie mee op een laatste rondje winterfoto’s vanaf december.Nog even na genieten….

Geplaatst

Af en toe stuur ik weleens een foto in naar een of andere challenge of fotowedstrijd. Vorige week werd deze “waterverf foto” geplaatst in een lokaal dagblad. Klik op de foto om hem full screen te zien.

[gkit id=4]

Wat was het mooi!

De laatste paar maanden gingen wij er regelmatig op uit om ergens te gaan fotograferen. Hieronder een greep uit de vele foto’s die ik maakte in de wintermaanden. Foto’s aan zee, in de Crezeepolder, de Alblasserwaard, het Donckse bos, op onze tuin en in de buurt. Klik op de foto om te vergroten:

Tot zover de winterfoto’s, op naar het voorjaar, deze week gaan we de dubbele cijfers van temperaturen weer in!

Winter met een staartje

Voor mijzelf heeft de winter nog een staartje, vanmorgen heb ik te horen gekregen dat ik volgende week geopereerd moet worden aan mijn enkel. Als dat niet gebeurd loop ik het gevaar voor de rest van mijn leven een instabiele enkel te houden met alle gevolgen van dien.

Gisteren zijn alle kinderen en kleinkinderen langs geweest. De kleindochters maakten tekeningen van mij met mijn gebroken been en versierden mijn gipsbeen☺

Ik wordt er helemaal vrolijk van!

18 gedachten over “Nog even na genieten

 1. pech gehad…

  heel vervelend is dat

  een geslaagde ingreep en een spoedig herstel wens ik je toe

  een knappe winterse serie toon je hier en je “waterverf foto” is bijzonder knap

  prettige avond gewenst

 2. Op de eerste plaats een hele mooie serie foto´s Margriet. Die winterse plaatjes zijn altijd prachtig om te zien. Ach jeetje ook nog een operatie. Daar ben je maar mooi klaar mee maar het is niet anders. In iedergeval heel veel sterkte Margriet!

 3. schrale troost Margriet maar je bent één van de 40.000 die door het winter weer op de een of ander manier letsel hebben opgelopen las ik, maar leuk is dat natuurlijk niet, heel veel beterschap, je hebt er wel een heel mooi verslag van gemaakt , schitterende winter en archief foto’s, leuk dat je ondanks het gips toch nog wat kunt doen met je foto’s

 4. Oh, da’s dan nog minder.. in deze tijd het ziekenhuis in moeten is nog minder evident als anders.. nu maar hopen dat die derde coronagolf nog láng uitblijft en het allemaal door kan gaan.. zo snel mogelijk hè.. een instabiele enkel zit niemand op te wachten!
  Wat een schitterende foto’s maakte je nog.. dat was echt nagenieten ja! Ik ga de komende weken ook nog wel over de sneeuw posten hoor.. het was toch even mooi.. behalve dan dat staartje voor jou..!

 5. Ik heb met je te doen. Maar opereren er zit niets anders op. Met een instabiele enkel is het slecht tuinieren en zeker fotograferen. Heel veel beterschap!

 6. Ja spijtig dat je pech gehad hebt. Wens je veel moed want stil zitten lijkt me niets voor u maar beter kiezen voor een operatie en zo te weten dat je dan veel meer kans hebt op een goede genezing met stabiele enkel in de toekomst

Leuk als je een reactie achterlaat!